Raspberry Ketone / hindbær ketoner

Indtil 2012 havde meget få mennesker nogensinde hørt om hindbær ketoner, de aromatiske forbindelser, der giver hindbærene deres karakteristiske lugt.

dr oz raspberry ketoneI dag har alle helsekostbutikker – både de fysiske og online butikkerne masser af ”raspberry ketone” på hylderne for at følge med den store efterspørgsel, som stort set opstod natten over, efter at slankepiller lavet af hindbær – kaldet “raspberry ketone” blev præsenteret i en episode i februar 2012 i “The Dr. Oz Show”, hvor Mehmet Oz fortalte seerne, at hindbærketoner var “nr. 1-miraklet til at forbrænde dit fedt.” Når den i USA meget kendte dr. Oz kalder noget et “mirakel”, så sker der ting og sager.

Hindbær ketoner hævdes at forårsage, at fedtet i cellerne nedbrydes mere effektivt, hvilket hjælper din krop med at forbrænde fedt hurtigere. Det hævdes, at de øger niveauerne af adiponectin, et hormon, der hjælper med at regulere stofskiftet. Dette stof findes også i små mængder i andre frugter og bær, såsom brombær, tranebær og kiwier.

Raspberry Ketone Pure – virker det så?

En håndfuld undersøgelser fra Asien antyder, at hindbærketoner – som kemisk ligner capsaicin, varmeforbindelsen fra chilipeber – kan hjælpe med at forbrænde fedt, især det fedt, der opbygges i leveren.

De rapporterede fordele er imponerende: lavere kolesterol, øget følsomhed over for insulin og ja, vægttab.

Men disse undersøgelser havde alle en alvorlig mangel: De involverede gnavere eller celler i reagensglas, og altså ikke mennesker.

Noget af hypen omkring hindbærketoner kan faktisk være berettiget, siger Stephen Anton, en lektor i aldring og geriatrisk forskning ved University of Florida i Gainesville. ”Jeg ved dog ikke, om jeg ville bruge ordet” mirakel ”, tilføjer han.

Bedste fedtforbrænding piller | Raspberry Ketone Plus slankepiller -> KØB HER - stort udvalg af keto piller Danmark
|Raspberry Ketone Plus | stærk keto slankepille med kombination af superfoods | 60 slanke kapsler| 299 kr.-|

TV-indslaget i ”Dr. Oz Show” indeholdt før-og-efter-billeder af kvinder, der sagde, at de tabte betydelig vægt, mens de tog hindbærketontilskud. Men Dr, Oz tilføjede dog, at kvinderne også havde spist sundere og trænet. Dr. Oz pointerede, at hindbærketoner fungerer bedst “når de er parret med regelmæssig motion og en afbalanceret kost.”

Vægten er blevet en stigende bekymring i den udviklede verden, og dermed giver det god mening at forskere er på udkig efter en måde at hjælpe folk med vægttab, og der forskes rigtig meget i emnet, herunder også på superfoods produkter som ”raspberry ketone

Ketoner i hindbær blev først opdaget i 1918, da de blev brugt i kosmetiske produkter på grund af deres duftgivende egenskaber. Nu fører tendensen indenfor superfood-tilskud til en nærmere undersøgelse af disse ekstrakter. Lovende undersøgelser har forbundet disse forbindelser med fedtoxidering i kroppen. Yderligere undersøgelser har fundet forbindelser til nedbrydningen af sådanne fedtstoffer.

Omkring 2010 bemærkede forskere, at hindbærketon havde en molekylstruktur, der svarer til capsaicin, som er det kemiske stof, der er ansvarlig for varmen i chilipeber. Foreløbige undersøgelser antydede også, at capsaicin forhindrer vægtøgning. I lyset af disse fund kørte forskere undersøgelser i mus og på humant væv for at se, om hindbærketon også påvirker vægtøgning.

Raspberry Ketone Pure

Som navnet antyder ”pure” så er det ikke et blandingsprodukt, men udelukkende bestående af hindbær ketoner samt lidt uskyldigt fyld stof (rismel) og noget til at lave kapslen / pillen af….
– Naturlige hindbærketoner (4%), fyldstof (rismel), kapselskal (hydroxypropyl methylcellulose).

Raspberry Ketone Pure giver dig således hver dag 1200mg naturlige hindbærketoner, som er i kapsler / piller, der er veganske og samtidig lette at sluge.

Du behøver kun tage tre kapsler hver dag, helst før hver af de 3 hovedmåltider og samtidig med et stort glas vand -> det giver den største gavn af alle de forbløffende fordele ved hindbærketoner.

Slankepiller Raspberry Ketone Plus | Et naturlig mix af superfood -> læs mere her

Raspberry Ketone Pure – OBS

Men husk – at samtidig med at du indtager Raspberry Ketone Pure, sørger for at det sker som en del af en sund og balanceret kost. Hvis du er gravid, ammer, eller på anden måde er under medicinsk behandling eller tager medicin, så skal du kontakte en læge før du bruger Raspberry Ketone Pure.

Raspberry Ketone Pure – hvordan laves det?

Raspberry Ketone Pure kommer fra hindbærKapslens / pillens indhold er som sagt en udvinding af hindbærketoner fra hindbær, og det er usædvanligt dyrt at gøre, fordi du har brug for 41 kg hindbær for at få en enkelt dosis! Faktisk indeholder hindbær kun ketoner svarende til 0,0001–0.0004% af den samlede vægt. Derfor er hindbærketoner, du finder i kosttilskud, syntetisk fremstillet og er ikke naturlige.

Molekylstrukturen i hindbær ketoner ligner meget to andre molekyler, capsaicin – som findes i chilipeber – og det stimulerende syneprin, og disse stoffer er også kendt for at øge stofskiftet.

Raspberry Ketone Pure – andre positive effekter

Der er tilsyneladende andre positive effekter så som, at hindbærketoner synes at øge hårvækst hos mennesker med hårtab, og at det også kan forbedre hudens elasticitet hos sunde kvinder.

Foreløbig forskning har også fundet, at hindbærketon – når den anvendes direkte på huden – kan hjælpe med at bekæmpe aldringstegn. En undersøgelse fra 2008 af 15 personer fandt anvendelse af hindbærketon forbedrede både hudelasticitet og hårvækst i løbet af fem måneder, ifølge undersøgelsen i tidsskriftet Growth Hormone & IGF Research.

Raspberry Ketone Pure – godkendt af U.S. Food and Drug Administration

Som fødevaretilsætningsstoffer er hindbærketoner kategoriseret, som “Generelt anerkendt som sikker” (GRAS) af U.S. Food and Drug Administration i USA, som er det statslige organ for fødevare- og medicinkontrol, og som er en af de skrappeste fødevare og medicin kontrol instanser i verden….Raspberry Ketone Matas? hvorfor købe der? -> Køb her med PENGE TILBAGE GARANTI

Kun en håndfuld foreløbige undersøgelser er blevet udført for at se på hindbærketon som en hjælp til vægttab, og ingen af disse blev udført hos mennesker. Men undersøgelserne af mus eller celler har signaleret en potentiel vægttabseffekt. En undersøgelse fra 2005 på mus, der fodret med en fedtholdig diæt, fandt, at hindbærketon forhindrede vægtøgning i leveren og gevinster af visceralt fedt (“mavefedt”), der omgiver organer, ifølge papiret i tidsskriftet Life Sciences.

En anden undersøgelse viste, at hindbærketon forøgede nedbrydningen af lipider (fedtmolekyler) i fedtceller. I 2010-tidsskriftet i tidsskriftet Planta Medica blev der også fundet hindbærketonspurede fedtceller til at udskille mere af proteinet adiponectin. Lave niveauer af adiponectin i kroppen er mere almindelige blandt mennesker, der er overvægtige, og dem med type 2-diabetes.

En 2016-undersøgelse, der blev præsenteret på konferencen Experimental Biology, fandt, at mus, der blev fodret med en fedtholdig diæt, fik mindre vægt, hvis de også blev fodret med hindbærketon sammen med ellaginsyre, et andet molekyle, der findes i hindbær. Denne undersøgelse fandt også, at hindbærketon ændrede ekspressionen af gener i leveren på en måde, der syntes at være gunstig for musens helbred.

Køb trygt “Raspberry Ketone” her – og med PENGE TILBAGE GARANTI – og webshoppen WeightWorld er E-mærket

Raspberry Ketone Matas - hvorfor købe der? -> her kan du købe med stor rabat og PENGE TILBAGE GARANTI

Raspberry Ketone Matas – hvorfor købe der? -> her kan du købe med stor rabat og PENGE TILBAGE GARANTI

Her kan du læse mere om superfoods og her kan du læse mere om keto slankepiller og om de bedste fedtforbrænding piller