Afrikansk Mango Slankepiller

kommer fra et afrikansk træ (Irvingia gabonensis) i slægten Irvingia, og er kendt under en række almindelige navne som vild mango, afrikansk mango, bush mango, dika eller ogbono. Træerne bærer spiselige mangolignende frugter, og frugterne er især værdsatte for deres fedt- og Dispersion of Irvingia gabonensis.pngproteinrige nødder, som bruges til at lave african mango slankepiller. Disse frugter gror primært i et mindre område i Afrika – deraf navnet. Der er altså ikke tale om den traditionelle søde mango, hvor det er frugtkødet, som er interessant – hos African Mango er det selve nødden, som er det vigtige i forhold til at producere de effektive Afrikansk Mango Slankepiller.

Træet findes i den tropiske våde og tørre klimazone, og kan blive op til 40 m højt og 1 meter tykt. Frugten er næsten sfærisk, grøn og indeholder et frø. Indtil for nogle år siden blev 90% af alle African mango frugter  høstet fra spredte, vilde træer, men nu dyrkes træer i en form for plantager. De lokale spiser frugtkødet og bruger det blandt andet til gelé, marmelade, juice og nogle gange endda vin.

African mango slankepiller

Ogbono (Irvingia gabonensis).jpglaves af frøet – også kaldet dika nødder – og som også kan spises rå eller ristede eller presses for olie, som kan bruges til madlavning mm. Frøene kan også laves til en kage kaldet “dikabrød”, som har god holdbarhed. Selve træet er meget hårdt og bruges som tømmer mm, og de store træer bruges også til at skygge for andre afgrøder, især kakao og kaffe. Desuden hjælper de store træer med deres kraftige rodnet til at reducere erosion.

Kilde: Wikipidia https://en.wikipedia.org/wiki/Irvingia_gabonensis

 

African mango slankepiller

African Mango Slankepiller - KØB HER
African Mango Slankepiller – KØB HER MED PENGE TILBAGE GARANTI !

 

har rigtig mange fordele for os her i Vesten, da det er et rigtig godt middel til at hjælpe / øge vores fedtforbrænding – og dertil hjælper Afrikansk mango også med at reducere din appetit og får dig til at føle mæt længere!

Afrikansk mango slankepiller er primært baseret på frøet fra den afrikanske mango, som er meget rig på vitaminer og mineraler. Frøene er også meget rige på fibre, hvilket medfører at vi føler os mætte i længere tid og desuden har en mindre appetit. African Mango slankepiller indeholder desuden en kraftig antioxidant, Irvingia Gabonensis, som øger vores forbrænding af vores kropsfedt. Desuden hjælper african mango også på mængden af kolesterol i blodet samt andre positive ting, så derved har African Mango en virkelig god effekt på hele din krop.

Afrikansk mango slankepiller

 

Afrikansk Mango Slankepiller - KØB HER - Rabat ved køb af flere
Afrikansk Mango Slankepiller – KØB HER

består af naturlige ingredienser, og er uden unødvendige fyldstoffer og er desuden kombineret med andre sunde produkter fra naturen – ved at kombinere disse ingredienser opnår den største effekt.

Kliniske forsøg med afrikansk mango er blevet gennemført på University of Yaounde (Cameroun) i 2005, og den undersøgelse bekræftede den høje effektivitet af African Mango!

Undersøgelsen var fokuseret på effekten af Irvigina Gabonensis (antioxidanten i den afrikanske mango) på personers vægttab. Undersøgelsen blev gennemført med 40 personer. 28 deltagere i forsøget fik 1,05 gram ekstrakt af den afrikanske mango 3 gange om dagen. Resten fik placebo-midler. Hele undersøgelsen kørte over 4 uger. Resultatet var at de deltagere, der fik afrikansk mango havde reduceret deres kropsvægt med 5,26%! Derimod var faldet meget beskedent hos de forsøgspersoner, der havde modtaget placebo-midler – her var deres vægttab kun faldet med 1,26%.

African mango frugterne

har et højt indhold af værdifulde vitaminer:

  • Antioxiderende C- og E-vitamin
  • B6- og K-vitaminer
  • Gruppen af B vitaminer
  • Polyfenoler
  • A-provitamin
  • Carotenoider
  • Kkalium
  • Kobber
  • 17 aminosyrer
  • Omega-3 syre og 6 flerumættede fedtsyrer

African Mango slankepiller er et rigtig godt kosttilskud, som indeholder op til 600 mg ren afrikansk mango ekstrakt!

Så hvis du leder efter et unikt kosttilskud, som kan støtte dig i dit vægttab så bør du prøve African Mango Slankepiller, som kun er baseret på vitamin- og mineralfulde mangofrugter fra Vestafrikanske regnskove.

BESTIL AFRICAN MANGO NU OG FÅ EFFEKTIV HJÆLP TIL AT KOMME AF MED OVERVÆGTEN – STOR RABAT VED KØB AF FLERE

Her kan du læse mere om keto slankepiller og her kan du læse mere om superfoods og om slankepiller der virker og om de bedste fedtforbrænding piller