Hvad er superfood?

Superfood betegnelsen kommer som så meget andet fra Amerika, og som betegner en række fødevarer, som er særlig næringsrige eller indeholder gavnlige stoffer i særlig stor mængde.

Danske superfoods produkter er i dag meget populære

Både sund kost og fitness og motion er nogle meget stærke trends lige nu, og vil du virkelig være sund, så skal du overover den fysiske træning og motion også tænke rigtig meget over at spise rigtigt og sikre dig de rigtige mineraler, antioxidanter, og næringsstoffer og superfoods har endvidere den fordel, at de typisk er med et lavt indhold af de unødvendige kulhydrater.

Sunglow Selvbruner Kosttilskud

60 Kapsler | Bliv brun uden sol

Lige nu er det sommer, og hvem vil ikke gerne have lidt farve på kroppen – her har du muligheden for at få lidt hjælp fra naturens side:

Sunglow Selvbruner er et kosttilskud, der er skabt til at give dig en smuk og naturlig brunlig hud. Selvbruner kosttilskuddet hjælper og underbygger kroppens naturlige elementer, så din hud bliver mere brun. Selvbruner pillerne indeholder en række naturlige ingredienser som E-vitamin, kobber og vindruekerneekstrakt, som alle hjælper dig med at få en mere brun hud – og så har produktet tilfredshedsgaranti !

Sunglow selvbruner kosttilskud
Sunglow selvbruner kosttilskud – køb her med tilfredsheds garanti

 

Her er eksempler på de MEST populære superfoods

     ØKOLOGISK KOKOSOLIE - en ret så kendt superfood

Fordel ved superfood -> Det gavnlige fedtstof har en lang række fordele, som kan fremme din generelle sundhed samt dit vægttab.

Kokosolien er i disse dag et meget populært produkt, og samme tid er det blevet et gavnligt alternativ til olie og smør. Indholdet af mellemkædede fedtsyrer medvirker til, at olien ikke bliver lagret som fedt i vores krop, men derimod blot bliver forbrændt som ren energi. Vores krop optager det hermed nemmere, og det giver tilmed også et et øget energiniveau.

Klik her - og køb superfood

   JAPANSK GRØN MATCHA TE - virkelig god superfood

100% naturlig matcha te pulve -> superfood

Matcha teen har været kendt i hundredevis af år for at have været en koncentreret grøn te-kur, der er med til at øge energiniveauet samt dit stofskiftet. Du får en kvalitets te, der er lige så energigivende som en kop kaffe og langt sundere end en normal kop te. Der er mere end 137 gange flere antioxidanter i denne matcha te end, hvis du drikker en normal kop te.

Klik her - og køb superfood

 

 

 

Superfood – et svært begreb

Superfood dækker over mange typer af fødevarer – fra laks til en tørret urt og fra pekannødder til kaffe – så der findes ikke en specifik definition på, hvad superfood er. 

Der findes heller ikke – desværre – en anerkendt officiel mærkning eller anden officiel mærkningsordning af superfoods, men er mere baseret på anderkendte undersøgelser af de enkelte produkter og deres næringsmæssige indhold – generelt kan du sige at: “Superfood er fødevarer, der har et særligt indhold af næringsstoffer, som har en særlig gavnlig virkning på dit helbred

Green Coffee slankepiller
Effektiv slankepille fra Green Coffee Pure -> superfood
Green Coffee Pure – er et af de reneste former inden for vægttabs-supplementer, og indeholder 90 kapsler     

Superfood i følge Wikipidia:
“Supermad, superfødevarer eller superfood er navne som bruges for visse typer af mad, der er særligt rige på blandt andet vitaminer og mineraler. Kendte fødevarer, som ofte kaldes supermad er blåbær, broccoli og spinat, men de seneste år er stadig flere eksotiske planter kommer til.

Supermad er ikke et videnskabeligt begreb, men udtrykket er opstået blandt producenter af og fortalere for kosttilskud. Supermad er i løbet af 2000-årene blevet en trend.”
https://da.wikipedia.org/wiki/Supermad

Superfood – hvor kan du så købe det?

Du kan købe forskellige former for superfood i helsekost forretninger og på Internettet, men kig dig for – der er desværre også en del fup derude.
Her på siden henviser vi til Worldthealth og deres fremragende produkter indenfor superfoods – De er størst i Danmark og har for en lang række produkter prisgaranti – her får du virkelig topkvalitet og er sikker på at få masser af kvalitet for dine penge

Håndtere de bekymrende fedtniveauer med Raspberry Ketone -> superfood
Ketoner bliver nævnt af både eksperter og entusiaster – og dem fra hindbær får særlig opmærksomhed – KØB HER

Superfoods – hvad er det? og hvordan påvirker det kroppen?
Superfoods er frugter, urter, grøntsager og lignende, som har til formål at forbedre vores fysiske velvære på den ene eller anden måde. Hver enkelt superfood har typisk et eller få formål i forhold til måden at påvirke vores krop. Dog indeholder mange typer af superfoods antioxidanter, der forhindrer kroppens organer i at oxidere, hvilket er med til at nedbryde vores organer på en uheldig måde.

Vi skal også være opmærksomme på, at visse stoffer kan vores krop ikke selv danne, så superfoods fødevarer indeholder særlige vitaminer, som er afgørende vigtige for os, da vi jo ikke selv kan producere dem. Det er for eksempel vitaminer som B12 og C-vitamin, essentielle fedtsyrer som omega-3 og omega-6 samt aminosyrer.

Superfood er det sundere?

Det er nok almindeligt erkendt, at nogle fødevarer er betydelig sundere end andre. Superfood indeholder dog særlig mange vitaminer, mineraler og antioxidanter, men har til gengæld lave mængder af fedt og kulhydrater, som vi naturligvis ikke bør spise for meget af. Men det er vigtigt at holde sig for øje, at bare fordi, at vi spiser noget superfood, så er det okay at spise en masse usunde ting.

Vi skal også lige være opmærksomme på, at i følge fødevareloven, så må en virksomhed slet ikke sige, at en fødevare
forebygger, lindrer eller behandler sygdomme, da sådanne konkrete udtalelser er forbudte.

Desværre er det sådan, at vi er langt fra målet i den generelle kostpyramide og dens anbefalinger om at indtage de daglige 600 gram frugt og grønt – vi har travlt både karrieremæssigt og i privatlivet, og som forhindre os i at spise så sundt som vi burde, så alene derfor vil det være utrolig fornuftigt at være opmærksom på værdien af superfoods.

Curcumin

60 Kapsler | Naturligt tilskud med D3-vitamin

Curcumin 60 Kapsler | Naturligt tilskud med D3-vitamin
Curcumin 60 Kapsler | Naturligt tilskud med D3-vitamin | KØB HER

Hvad er så superfood produkter?
Der er rigtig mange produkter, som af den ene eller anden forskers undersøgelse er dokumenteret at have særlig gode egenskaber – superfoods er et område, som der forskes rigitg meget indenfor – så at lave en liste vil være komplet umuligt – desværre..

Superfoods er rigtig sundt – men spis varieret
Vi og vores krop vil ikke få det godt ved udelukkende at indtage forskellige typer af de såkaldte superfoods. Det er vigtigt, at du varierer din kost, men pas på med at kombinere at spise fastfood og superfoods, da der skal være balance i din kost, så spis almineligt og tag superfoods som et supplement til din almindelige kost. Vær opmærksom på om du får ændringer i din afførring eller pludselig bliver oppustet eller andre atypiske forhold i din krop.

Du kan finde forskellige gratis guides online, og endvidere studere superfood producenternes vejledninger og er du i tvivl, så kan du jo tage en snak med din læge.

Sådan vælger du det rigtige superfood:
Det er altid vigtigt, at du får det superfood, som er det rigtige for dig og dine behov, så derfor start med at følge disse trin:

  • Fastlæg hvad du gerne vil opnå med at indtage dit superfood
    Da der er rigtig mange muligheder, så start med at finde frem til, hvad effekt, som er vigtig for dig, da det ellers kan være noget af en jungle, og pas på med superfoods som lover fantastiske resultater på ingen tid – den løsning findes bare ikke :) superfood tager altså tid før de virker
  • Læs andres anmeldelser af såvel produkt som af virksomheden
    Der vil være masser af anmeldelser om de forskellige superfoods, men vær opmærksom på om anmeldelserne er troværdige og eventuelt fra mere officielle kanaler som Trustpilot. Forsøge at vurdere om anmeldelserne er autentiske og fra virkelige personer. Se om firmaet giver en eller anden garanti. På diverse hjemmesider kan du finde ratings fra forbrugerne og prissammenligninger på superfoods
  • Superfoods er det pengene værd?
    Du skal overveje om du har råd til omkostningerne i forbindelse med superfoods, da det trods alt løber op. Men køb et sted, som virker seriøst heller betale lidt ekstra, men så tilgengæld være sikker på at få noget for pengene fremfor at alle dine penge på superfood er spildt.

Fedforbrænder, grøn kaffe -> superfood

Her kan du læse mere om slankepiller der virker og fedtforbrændings piller og om effektive keto piller

Jeg har blandt andet hentet inspiration og viden fra denne kilde:

https://da.wikipedia.org/wiki/Supermad